3 načina da proverite da li je parfem original
da li je parfem original - yoyacosmetics online prodaja parfema original parfemi

DATUM

Koliko puta ste pozeleli da kupite parfem ili mozda cak i neki drugi proizvod putem nove Instagram ili Facebook stranice, sajta, platformi poput KP ili Moje Krpice?

Dugo zeljeni parfem je tu, na par klikova od vas,cena mu je odlicna ali kopka vas nesto, ne zelite da budete prevareni za novac koji dajete i da umesto autenticnog proizvoda dobijete cuvenu secernu vodicu.

Imate svako pravo da budete skepticni,danas na trzistu ima mnogo proizvoda koji nisu autenticni tj prosto receno fals su.

U ovom tekstu cemo vam otkriti par malih trikova uz pomoc kojih mozete da otkrijete da li je odredjeni proizvod kopija.

Za pocetak takodje morate biti upoznati sa par zanimljivih cinjenica iz sveta moderne parfimerske industrije.

Zbog zastite ugrozenih biljnih i zivotinjskih vrsta, dolazi do sve vece zamene prirodnih supstanci sintetickim tako da vas omiljeni parfem koji ste imali pre 10ak godina verovatno danas ne mirise apsolutno isto.

Parfemi su proizvod koji je jako kompleksan. Njihova jacina,dugotrajnost,emitovanje pa cak i sam miris mogu da variraju u odnosu na faktore kao sto su ph vrednost koze, godisnje doba, temperatura, vlaznost vazduha itd.

Ne dozvolite da vas obeshrabri neka mala promena u odredjenom mirisu, nije retkost da se danas kompozicije parfema menjaju (cuvene reformulacije parfema) ili da vas pokoleba to sto odredjeni parfem ne mirise isto na vama kao i na vasoj najboljoj drugarici npr

Nakon sto sam vas ugnjavio sa ovim informacijama, mozemo da predjemo na pravu stvar...kako otkriti da li je parfem kopija? 1. Stranice poput: ’’2 testera od po 100ml za 2999din’’ da li ih treba objasnjavati? Svi mi zelimo da imamo tu neku kombinaciju gde dobijamo najbolje ponude , kao niko drugi ali to jednostavno nije moguce. Prvo nije cena svakog parfema ista, tako nije ni cena svakog testera. Ne mozete ocekivati da kupite Creed Aventus tester od 100ml za 3000din. Ne postoje vise kombinacije ispalo iz kamiona, kupio na brodu , oslobojeno carine,oslobodjeno poreza pa je zato tako jeftino. NE POSTOJI. Postoji trgovina,uvoz, veleprodaja, distribucija i to je to. Cene koje nalazite na Labanshop i na slicnim sajtovima i kod nas i u inostranstvu su slicne i to su najnize moguce cene za originalan proizvod, zapamtite to.

2. Mililitraze tj velicine pakovanja takodje mogu biti dobar pokazatelj. Kopije se pakuju najcesce samo u najvece mililitraze, najcesce su to pakovanja od po 100ml. Ne secam se da sam ikada kod nas video da je neko kupio kopiju manju od 100ml. Trgovci koji trguju iskljucivo najvecim pakovanjima su mi oduvek bili malo sumnjivi.

3. Najbolji pokazatelj je sam miris tj kvalitet proizvoda. Na zalost, pre kupovine tesko da mozete osetiti kako parfem mirise pa to otrezava ovaj test. Zapamtite, ne postoji stvar kao ’’DOBRA KOPIJA“ , postoji ili kopija ili original. Zna se kako odredjeni original parfem treba da mirise. Okviri toga su mozda malo rastegljivi zbog reformulacija ali ne sme biti nekog velikog odstupanja. Srecno, zelimo vam da primenjujete ove savete i ovaj nacin razmisljanja pri svakoj kupovini.

Cenite svoje vreme i novac.

Još
blogova