Pravila i uslovi

Radojica Laban PR i Trgovina na malo posredstvom pošte Novi Sad

Vlasnik: Radojica Laban

Adresa: Šekrspirova 28

Poštanski Broj: 21 000

Mesto: Novi Sad

PIB: 111961619

Matični broj: 65770563

Šifra delaatnosti: 4791

Tekući račun:  340-11429682-93

O nama

Sajt “Yoya cosmetics” je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate.

Obavljanje kupovine

Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme “Naruči” i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove Vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama, a o svemu ćete biti obavešteni u najkraćem roku. U retkim situacijama ćemo morati otkazati Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Za porudžbine u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave – dakle, pouzećem kuriru kada Vam paket stigne na adresu, zatim preko uplate na račun, online placanje na sajtu platnim karticama..

*** Proizvodi koji su kupljeni tokom trajanja akcije, ne podležu reklamaciji.

Raspored isporuka

Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju šaljemo od ponedeljka do petka.

Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana. (Izuzev praznicima, kada su gužve na terenu i kurirske službe rade otežano.)

Porudžbe na čekanju

Ako željeni proizvod nemamo na stanju, a ipak se odlučite na kupovinu, po Vašoj želji, sačuvaćemo Vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.

Naplata taksi – PDV

Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne!

Garancije

Zadovoljstvo je zagarantovano. Svi naši proizvodi dolaze najdalje za 3 radna dana (Srbija).

Povraćaj, reklamacije i zamena

Paket pregledajte pred kurirom, a UKOLIKO PRIMITE OŠTEĆEN PAKET ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da PRVO ODMAH KONTAKTIRAJTE kurirsku službu koja vam je dostavila paket i u PISANOJ FORMI u zavisnosti koja je kurirska služba na mail i PRIJAVITE NASTALU ŠTETU U ROKU OD 24H od prijama paketa jer u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju. 

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u reševanju nastalog problema.

OBRAZAC ZA ODUSTANAK OD UGOVORA

U slučaju odustaka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod.

Cena robe biće vraćena kupcu nakon što roba bude vraćena u sedište trgovca. Trgovac ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, zbog toga što je kupac robom neadekvatno ili nepravilno rukovao.

Troškovi vraćanja robe padaju na teret kupca.

Podaci koje date u obrascu služe za evidentiranje izmena u prometu robe i Yoya Cosmetics NOVI SAD ih neće upotrebljavati u druge svrhe.

Ukoliko se potrošač odluči na zamenu za drugi proizvod, ovo pravo može ostvariti u skladu sa Uslovima kupovine istaknutim na sajtu  Yoya Cosmetics NOVI SAD.

OBAVEŠTENJE IZ ČLANA 27. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA:

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana. Pravo na odustanak potrošač ostvaruje popunjavanjem Obrazca za odustanak i slanjem popunjenog obrasca trgovcu u roku od 14 dana od dana prijema robe. U slučaju odustanka potrošač snosi troškove prilikom vraćanja robe i novca , sem u slučajevima kada potrošač dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Proizvodi koji su otvarani ne ulaze reklamaciju! Ukoliko otvorite proizvod reklamacija će biti uvažena samo ukoliko je proizvod pokvaren.

Proizvodi koji su kupljeni tokom trajanja akcije ne podležu reklamaciji.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Troškovi isporuke za inostranstvo: Paketi se šalju putem državne Pošte uluga Postexport, toškovi zavise od zone i težine paketa. Za kupce iz inostranstva mogući su dodatni troškovi carinjenja, po lokalnim zakonima i cenovnicima zemlje gde se paket isporučuje, koje određuje carina te zemlje. Ukoliko kupac iz inostranstva odbije da preuzme naručeni paket, Yoyacosmetics će biti primorana da kupcu naplati ukupne troškove transporta paketa, dok će ostatak novca biti vraćen kupcu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Yoya cosmetics je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji:

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Politika reklamacija:

Povraćaj robe: Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Ukoliko je roba plaćena karticom putem interneta,Radojica Laban PR i Trgovina na malo posredstvom pošte Novi Sad je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, American Express, DinaCard,EC/MC i Maestro metoda plaćanja. Radojica Laban PR i Trgovina na malo posredstvom pošte Novi Sad garantuje povraćaj novca kupcu shodno ishodu reklamacionog procesa. Kupac ima pravo da otkaže ugovor o kupovini shodno reklamacionom procesu sajta kontrastizdavastvo.rs. Reklamacija u garantnom roku: Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Reklamacije slati na office@yoyacosmetics.com. Nakon što primimo vašu reklamaciju, ona će biti razmotrena i u roku od tri radna dana od podnošenja reklamacije kupac će biti obavešten o ishodu reklamacionog procesa.

Zaštita privatnosti korisnika:

U ime Radojica Laban PR i Trgovina na malo posredstvom pošte Novi Sad obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Radojica Laban PR i Trgovina na malo posredstvom pošte Novi Sad (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.