Informacije o isporuci

Isporuka paketa na kućnu adresu

Poštovani kupci, željeni proizvodi Vam mogu biti dostavljeni posredstvom kurirske službe dan nakon što dobijete potvrdu da je Vaš paket poslat. Ponekad se desi, zbog gužve, da kurirska sluzba ne isporuči na vreme, već bude kašnjenja prilikom zastoja na terenu, stoga Vas molimo da imate razumevanja i strpljenja dok željeni proizvodi ne stignu do Vas.

Želimo da Vas obavestimo da od težine Vašeg paketa zavisi visina poštarine, ali i da, ukoliko imate mnogo proizvoda i oni su spakovani u nekoliko kutija, znate da se plaća samo jedna poštarina, tj. poštarina za jedno pakovanje.

Sve pošiljke šalju se sa “označenom vrednošću”  stoga ste u obavezi da platite kuriru isključivo iznos koji je na papiru koji potpisujete kada preuzimate svoj paket.

Ukoliko ste nam naveli vreme u kojem želite da Vam se dostavi paket, želimo da Vas obavestimo da mi kuririma ostavimo napomenu i zamolimo ih da ispoštuju Vašu molbu, ali je oni, u zavisnosti od stanja na terenu – na šta mi ne možemo uticati, mogu i ne moraju ispoštovati. Ipak, do sada nije bilo problema te vrste, stoga verujemo da će Vam izaći u susret.

Takođe ne možemo odgovarati ukoliko Vas kurir ne kontaktira prilikom isporuke jer to zavisi isključivo od njih, ali u najvećem broju slučajeva se to ne desi.

Povraćaj, reklamacije i zamena

Ukoliko primetite bilo koji propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u reševanju nastalog problema.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Yoya Cosmetics je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.